FANDOM


 Tämä artikkeli on pysyvästi osittaissuojattu vandalismiuhan takia.
Supernexusrules

supernexusrules

Supernexusrules eli Sami on eräs nuori Porista kotoisin oleva huumorialan työntekijä, joka teki kahden kumppaninsa, Juhon ja Jamin, kanssa videoita YouTubeen. Myöhemmin hän siirtyi soolouralle uudella TheSamiFilms-kanavallaan.

Supernexusrules on myös STP:n keksiä [sic].

Historia

Kaikkien aikojen suurin SinäTuubaPaska ja muut kommellukset (2012)

Hän ponnahti tietoisuuteen STP-piireissä tehtyään vuonna 2012 ilmoitusvideon, jossa hän kertoo STP:n puheäänen muuttumisesta ja siitä kuinka hän aikoo tehdä kaikkien aikojen suurimman SinäTuubaPaskan. Kyseisestä ilmoitusvideosta on myös tehty fanidubbi. Tämän ohella supernexusrules oli jopa ihan oikeasti tehnyt SinäTuubaPaskaa jo ennen tuota ilmoitusvideota, mutta ei todellakaan mitään merkittävää. Hän saikin näistä tekeleistään erittäin rajua kritiikkiä Turboporan vastausvideossa.

Marraskuussa 2012 supernexusrules päätti jatkaa lupaavasti alkanutta YouTuben valloitustaan aloittamalla videoblogin pitämisen uudella supernexusrulesvlog-kanavallaan.

Lorun loppu? (2013)

Heinäkuussa 2013 tähän artikkeliin vittuunnuttiin mitä ilmeisimmin asianomistajien puolelta sisällön tyhjennyksen muodossa. Wikin ylläpidosta toivotettiin hyvää lomaa bännien muodossa. Kukaan ei vielä osannut aavistaa, että tämä saattaisi pian tuoda mukanaan jotain varsin traagista.

Tuon saman helteisen heinäkuun aikana, kuin salama kirkkaalta taivaalta, supernexusrules yllättäen poisti kaikki kanavansa, jättäen useat faninsa viiltelemään suureen suruunsa. Pinttealaviiva ilmoitti tästä häkellyttävän surullisesta tapahtumasta rakkaille ystävilleen puuppichatissa, saaden heidätkin itkemään varsin vuolaasti.

Paluu

Juorulehdistö kirjoitti, että supernexusrules olisi kaikessa hiljaisuudessa jatkanut videoiden (muun muassa let's play- ja dubbivideoiden) suoltamista YouTubeen TheSamiFilms-nimisellä kanavalla. Itämaiden viisaat miehet ovat sittemmin tulleet täysin virallisesti siihen tulokseen, että Samihan se siinä. Moi Sami!

Sly Tappaa Pahiksia

110

Sly Tappaa Pahiksia -logo.

Eräs toinen hieman "suurempi" asia mistä hänet tunnetaan STP-piireissä on hänen uransa "Sly-dubbaajana". Tällä urallaan hän on tehnyt sarjaa nimeltä Sly Tappaa Pahiksia, jonka lyhennettyä nimeä ei missään nimessä pidä sekoittaa SinäTuubaPaskaan.

Myöhemmin supernexusrules ilmeisesti lopetti sarjan tuotannon ja poisti kaikki videot YouTubesta, mikä olikin ensimmäinen suuri pettymys hänen mahtavalle fanikunnalleen ennen tuota historiassa mainittua kanavien poistoa. Minäkin itkin verta ja suolenpätkiä tätä kirjoittaessani. Nyyh.

Lausahduksia

  • "Moi täällä supernexusrules joten täs ois pientä ilmotustah..."
  • "Mä lupaisi tehdä kaikkien aikojen suurimman SinäTubaPaskan... se ois sellane lupaus."
  • "Sori et mua hymyilyttää... on vaan hieno, hieno toi sää tuol ulkona... aurinkoista."
  • "mul on ihan vitun hiki"
  • "NO PERKELE IRTOO NY" ~Sami tuskailee pakettia avatessaan.
  • Opi englantia samin kanssa
  • Konsolisota

Supernexusrulesista sanottua

  • [15:57:21] äXXä: ihmiset, jotka eivät pidä lupauksiaan, ovat ärsyttäviä
  • [15:57:27] äXXä: supernexusrules on ihan kakka

Järkyttävää videomateriaalia

ILMOTUS!!

ILMOTUS!!

Video, josta kaikki alkoi.

ILMOITUS!!

ILMOITUS!!

Fanidubbi hänen kuuluisasta ilmoituksestaan.

Hulluuden päivä

Hulluuden päivä

ASE TAISTELU!!!

ASE TAISTELU!!!

Hiukan Tiedotusta

Hiukan Tiedotusta

SamiFilmsille Postia (PS2 Peli)

SamiFilmsille Postia (PS2 Peli)
Linkit

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.