FANDOM


"Valtavan kokonen rinkirunkkaus wikia"
~Ihminen internetissä

Tervetuloa

Stplogo

Tervetuloa, oi onneton vaeltava sielu, SinäTuubaPaska Wikiin. Tämän wikin tarkoitus on kerätä yhteen kaikki oleellinen ja vähemmän oleellinen informaatio mitä puuppaajiin, puuppaamiseen ja SinäTuubaPaskaan kokonaisuudessaan liittyy.

Jotta et heti eksyisi ja kiertelisi ympäriinsä päämäärättä, Jeesus on pohtinut, että sinua saattaisi kiinnostaa aloittaa tämän suhteellisen hienon puuppiwikin tutkiminen esimerkiksi näistä paikoista:

Olemme myös kuulleet epäilyttäviä huhuja siitä, että ilmoitustaululla saattaa olla harva se päivä uutta, ajankohtaista ja kuumaa informaatiota, joten sitäkin on syytä tarkkailla mikäli uudet asiat kiihottavat viehättävät sanoinkuvaamattomalla tavalla.

Ja nyt, kun olet vihdoinkin lukenut tämän enemmän tai vähemmän suppean ja varsin huonosti kirjoitetun tervetulotoivotuksen, toivomme että viihdyt paskaisen informaatiomme epäpyhässä temppelissä. Toivomme myös, jos vain satut olemaan yhtään luovempaa tai tietäväisempää sorttia, että rustaat runsaasti uutta sisältöä wikiin (kysellen aina välillä OCD:ltäsi, että menikö tämä varmasti oikein). Kiitos, aamen ja hyvää loppuelämää sinulle hyvä vieras.

Wiki-wordmark

irc://irc.quakenet.org
#puuppichat - tule puhumaan paskaa irkkiin


irc://irc.quakenet.org/puuppichat


Mitä ajattelet meidän ihanasta wikistämme?
 
254
 
42
 
16
 
237
 

Tämä äänestys on luotu kello 14:45 syyskuu 18, 2013, ja tähän mennessä 549 ihmistä ovat äänestäneet.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.