FANDOM


"STP WIKI ON KUOLLUT"
~Ihminen internetissä

STP WIKI ON KUOLLUT

Stplogo

Tervetuloa, oi onneton vaeltava sielu, SinäTuubaPaska Wikiin. Tämän wikin tarkoitus on kerätä yhteen kaikki oleellinen ja vähemmän oleellinen informaatio mitä puuppaajiin, puuppaamiseen ja SinäTuubaPaskaan kokonaisuudessaan liittyy.

Jotta et heti eksyisi ja kiertelisi ympäriinsä päämäärättä, Jeesus on pohtinut, että sinua saattaisi kiinnostaa aloittaa tämän suhteellisen hienon puuppiwikin tutkiminen esimerkiksi näistä paikoista:

Olemme myös kuulleet epäilyttäviä huhuja siitä, että ilmoitustaululla saattaa olla harva se päivä uutta, ajankohtaista ja kuumaa informaatiota, joten sitäkin on syytä tarkkailla mikäli uudet asiat kiihottavat viehättävät sanoinkuvaamattomalla tavalla.

Ja nyt, kun olet vihdoinkin lukenut tämän enemmän tai vähemmän suppean ja varsin huonosti kirjoitetun tervetulotoivotuksen, toivomme että viihdyt paskaisen informaatiomme epäpyhässä temppelissä. Toivomme myös, jos vain satut olemaan yhtään luovempaa tai tietäväisempää sorttia, että rustaat runsaasti uutta sisältöä wikiin (kysellen aina välillä OCD:ltäsi, että menikö tämä varmasti oikein). Kiitos, aamen ja hyvää loppuelämää sinulle hyvä vieras.

Wiki-wordmark

STP WIKI ON KUOLLUT
STP WIKI ON KUOLLUT


STP WIKI ON KUOLLUT


STP WIKI ON KUOLLUT
 
63
 
15
 
13
 
13
 

Tämä äänestys on luotu kello 17:17 lokakuu 1, 2017, ja tähän mennessä 104 ihmistä ovat äänestäneet.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.