FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
3

Rumpali-Kohein, kitaristi-Pikachun ja solisti-Korpin muodostama yhtye esiintyi jubdukin tekemässä tenniksen 2. erässä.

RASVAKEITINv23 ja jubduk kävivät läpi nelieräiseksi jääneen STP-tennisottelun vuonna 2010. Alun perin suunnitelmaan kuului kuusi erää, mutta neljäs erä jäi viimeiseksi. Ottelua on, lyhyydestään huolimatta, laajasti pidetty yhtenä kaikkien aikojen parhaista STP:n historiassa.

Ottelun päättymisen taustoja

RASVAKEITINv23 selittää videossaan Sulkapallosta asiaa (löytyy myös tämän artikkelin video-osiosta), miksi hänen ja jubdukin välinen tennisottelu jäi nelieräiseksi. Jubduk ei kuulemma jaksanut enää lukea niitä tappouhkauksia, joita hän oli saanut videoihinsa, joten hän poisti tekemänsä toisen ja neljännen erän eikä halunnut tehdä enää kuudetta erää. Rasvis jätti 4. erän ns. voittajaeräksi.

Ottelun päättymisen vastaanotto ja seurauksia

Kyseessä oli tiettävästi ensimmäinen kerta, kun STP-tennisottelu jäi kesken ulkopuolisen painostuksen vuoksi. Jubdukin lopettamispäätöstä kritisoitiin ja kritisoidaan edelleen, mutta ainakin Rasvis ilmoitti ymmärtävänsä hyvin jubdukin vetäytymisen. Monien mielestä jubduk olisi voinut niin sanotusti haistattaa pitkät tekemällä vielä kuudennen erän; ihmiset ovat kuitenkin erilaisia eivätkä kaikki siedä kymmenittäin halveksuvia tai suorastaan uhkaavia viestejä videoremikseihin, joiden tekemisen pitäisi olla kaukana vakavasta.

Kyseinen tennisottelu jäi toistaiseksi jubdukin ainoaksi, eikä ole odotettavissa, että hän suostuisi uuteen otteluun vähään aikaan. Tapaus on valitettava osoitus suuren julkisuuden lieveilmiöistä, joita Rasvis sivuaa selitysvideossaan. Kahden tunnetun paskistin yhteenotto tenniksen muodossa on yleisesti toiminut soidinhuutona vastarannan kiiskeille, joiden on usein pakko

  • katsoa video, josta he lähes aina tietävät, etteivät pidä,
  • ilmaista asia sellaisin sanankääntein, että äiti antaisi piiskaa moisesta kielenkäytöstä ja/tai
  • pahimmassa tapauksessa heittäytyä pissaliisa-marttyyriksi suoltaen kommenttiosioon niin absurdia sisältöä, että rationaaliset lukijat pohtivat, miten syntyvyyttä voisi rajoittaa.

Ottelun merkitys

Ikävästä lopputuloksesta huolimatta jubdukin ja Rasviksen välinen tennisottelu oli uraa uurtava ja antoi yhden esimerkin siitä, mihin kaksi kyvykästä videoeditoijaa pystyy, kun otetaan miehestä mittaa ja unohdetaan hetkeksi ne oikeat vitsit. Ottelu todisti myös sen, että tennis ei ole massojen miellyttämistä.

Ottelun erät ja yhteenveto

Tennis - MOKOMON

Tennis - MOKOMON

1. erä, tekijä RASVAKEITINv23

Tennis - ALUMIININUOLI (jubduk)

Tennis - ALUMIININUOLI (jubduk)

2. erä, tekijä jubduk

Tennis - TELAMIINAKUOLIO

Tennis - TELAMIINAKUOLIO

3. erä, tekijä RASVAKEITINv23

Tennis - AAMUNAPALMIMUUMIO (jubduk)

Tennis - AAMUNAPALMIMUUMIO (jubduk)

4. erä, tekijä jubduk

Sulkapallosta asiaa

Sulkapallosta asiaa

Yhteenveto/selitysvideo, tekijä RASVAKEITINv23


Lue lisää

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.