FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Lespis censored

Kuvassa LesPiikheru, Suomen karismaattisin sensuroiduin puuppaaja.

Jake tele

Kuvassa Jaketele, perintöprinsessa.

Puuppaaja (Puupitis paskattenis) on koko maapallon alueelle levinnyt, monia kieliä puhuva eläin, joka on erikoistunut videoiden tietyntyyliseen muokkaamiseen jota puuppipiireissä kutsutaankin puuppaamiseksi. Puuppaaja omistaa merkityksettömän elämänsä tälle vihaamalleen rakkaalle harrastukselle tuottaen vuodessa huikean määrän mukahauskoja videoita joita SinäTuubaPaskoiksikin kutsutaan.

Puuppaajien ominaispiirteet ovat pitkälti samankaltaisia, mutta loppujen lopuksi yksilöt voivat silti erota toisistaan valtavan paljon. Esimerkiksi vaikka useat puuppaajat ovat laumaeläimiä ja tapailevat toisiaan erilaisissa anime- ja turritapahtumissa, on silti olemassa monia yksilöitä, jotka mieluummin pysyvät lähinnä kotioloissaan ja keskittyvät netin selaamiseen, runkkaamiseen ja tietenkin siihen kaikkein tärkeimpään eli puuppaamiseen.

Historia

Jeppu-JPG--lespis-png

Kuvassa Jespis.

Kaimustinen

Puuppi_asian_tuntia Kai Mustinen vauhdissa.

Puuppaajien synty on varsin salaperäinen ja toistaiseksi pitkälti tutkimaton haara, jos verrataan siihen, miten paljon tiedämme muista eläimistä, joita tällä pallolla asustaa. On kuitenkin selvää, että vuosia kestäneen aineellistumisen jälkeen he vihdoinkin ilmaantuivat nahkapuvuissaan (vrt. iho) muiden ihmisten sekaan vuosien 2004-2007 välisenä aikana, kasvaen sittemmin aina vain isommaksi ryhmäksi. Vain Luoja tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tälle varsin salaperäiselle eläinlajille.

Tiesitkö, että...

 • ...uskomattoman moni puuppaaja on myös turri? En minäkään.
 • ...puuppaaminen on pelkkä tekosyy, koska STP on kuollut? Niin minäkin.

Puuppaajien pahimmat viholliset

 • homopaska991 - Pikkukakara, joka kunnostautui mielipiteidensä ilmaisemisessa tämän videon kommenttiosiossa.
 • Jani Sontag - Erittäin swägähtävä jonne, joka pyysi Facebookissa Sillikseltä voisiko tämä lisätä hänet kaveriksi, täten tullen automaattisesti yhdeksi pahimmista puuppaajien vihollisista koskaan.
 • Kai Mustinen - Iso, vanha ja viisas mies, joka tuli opastamaan meitä kurjia kakaroita.
 • Kaki - Häirikkö, joka teki "kiusaa" muutamalle puuppaajalle (Bloodis, RazQ ja Urpoliitikko) Counter-Strike: Global Offensivessa, ja väitti että ollessa samassa tiimissä heidän kanssaan ei voi voittaa. Puuppaajat kuitenkin voittivat toisessa ottelussa (jossa valitettavasti myös Kaki oli mukana), ja näin he todistavat hänen väitteensä vääräksi.
 • Konkka/Kondensaattorri100/Mikropiiri100/BelkinMies - Omien sanojensa mukaisesti "Hemiksen kaveri", joka on ilmaissut aikeensa STP:n tuhoamisesta lukuisia kertoja, tekemättä asian suhteen yhtään mitään. Hän on myös ilmaissut melkoista peppukipeyttä Hemiksen videoiden uudelleenjulkaisusta.
 • Levykevandaali
 • Supernexusrules - Jonne, joka yritti katalasti tahrata SinäTuubaPaskan "maineen" tekemällä STP-etuliitteellä "Sly Tappaa Pahiksia" -videoita.
 • TheHomebre - Veti Yyterin pilluunsa katsottuaan Silliksen asdfmovie-fandubbeja, valitti niiden "huonosta laadusta" ja teki Google Translatella "dubbeja" samoista videoista, väittäen sitten niiden olevan parempia kuin Silliksen dubit.
 • Olemassaolevien puuppien uudelleenlatauksia harrastavat ihmiset (pahemmassa tapauksessa he voivat jopa nimetä ne uudelleen).
 • Puuppeja katsovat ja niitä kommentoivat ihmiset.
 • Toiset puuppaajat, heihin ei voi luottaa.

Puuppaajista sanottua

 • "oikeen puuppaajan tunnistaa siitä että se ei jaksa tehdä asiaa x" ~Rasvis
 • "nehän on niinku jotku hedelmäkarkkipussin karkit.. pinte, porscu ja limppu siis. Voit ottaa sieltä minkä tahansa karkin sokkona ja laittaa suuhusi, mutta vain jos jäät oikein katsomaan minkä värisen hedelmäkarkin otat niin huomaat makueron."[1] ~Urpis

Lausahduksia

Lue lisää

Lähteet

 1. Tässä tosin täytyy tietää, että kyseessä on vain Urpiksen oma mielipide ja että tämä oli suunniteltu jo etukäteen ratkiriemukkaaksi quoteksi, jonka voisi hassunhauskasti lisätä tänne yleisenä totuutena.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.