FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.
Kuulostaa Hyvalta

Sounds good!

Seksiä

Jotkut katsojat kokevat sarjan juonenkäänteet hyvin koukuttaviksi.

Kuulostaa hyvältä on suomen kieltä opettava televisiosarja, jonka tähtinä nähdään Jutta Schneider ja Anssi Nieminen, toki unohtamatta heidän kavereitaan Kari Söderiä ja Anna Jokelaa.

Sarja on toiminut varsin paljon puuppaajien soossina, johtuen luultavasti ainakin sen takia, että sarjan henkilöt puhuvat varsin selvää ja sanamiksauskelpoista suomea. Lisäksi sarja ylipäätään on varsin koominen ja sen monipuoliset henkilöhahmot hupaisine kommelluksineen ovat varsin kiintoisaa seurattavaa.

Hahmot

Juttanen

Hei. Minä olen Jutta Scheider.

Jutta ja anna

Jutta ja Anna kiinnostuivat toisistaan alunperin YouTuben kautta

Jutta Schneider

Jutta Schneider on saksalainen opiskelija, mutta hän asuu nyt Suomessa. Hän opiskelee täällä suomea. Ai niin, hän puhuu jo aika hyvin suomea. Vai mitä? Hänen kaveripiiriinsä kuuluvat Anssi, Kari sekä hänen tyttöystävänsä Anna.

Eräs Jutan tunnetuimmista alteregoista on Mi Grönlund, joka on suhteellisen tunnettu pornotähti.

Eräänä kesäkuisena päivänä vuonna 2013 Jutta esitteli varsin lupaavat videoeditointitaitonsa julkaisten ensimmäisen SinäTuubaPaskansa. Tämän jälkeen hänen tuotantonsa on kasvanut entisestään, joten todennäköisesti pääsemme nauttimaan Jutan taiteesta jatkossakin.

Jutan mielestä maitoa ei saisi ottaa liikaa. Yksi litra riittää. Jutta pitää Anssia kamalana, koska hän ei osaa syödä terveellisesti. Mitäs teit, Anssi.

F9f3de06529b3d733929106907a9cce43e9f8cc8 full

Anna jo kela! Kari, nyt se vitun kela!

Suhdeohi

Jutan reaktio Annan ensimmäiseen puuppiin. Emme ole vielä varmoja miten heidän nyt käy.

Anna Jokela

Anna Jokelakin on suomalainen. Hän opiskelee yliopistossa historiaa. Hän on myös yllättäen Saksasta Suomeen putkahtaneen Jutan tyttöystävä, vaikka asuukin yhä yhdessä Karin, hänen edellisen hoitonsa, kanssa.

Kuten Jutta jo aiemmin oli tehnyt, niin teki sittemmin myös Annakin ensimmäisen SinäTuubaPaskansa ja julkaisi sen kesäkuun alkupuolella vuonna 2013. Myös hänkin on sittemmin jatkanut videoiden tekemistä maltilliseen tahtiin.Anssi

Pasi ilman Anssia eikun... Anssi ilman Pasia.

Anssi Nieminen

Anssi Nieminen on suomalainen. Hän asuu Vantaalla, mutta. Anssi Nieminen on työssä täällä keskustassa. Mannerheimintiellä. Hän on tulkki ja kääntäjä isossa kansainvälisessä yrityksessä. Hänen lempijuomansa on olut. Hän on iso mies eikä jaksa käydä joka päivä kaupassa. Hänen paras ystävänsä on Jutta. Anssi asuu aivan liian kaukana työstään.
Sööder

Kari parin sööderin jälkeen.

Kari Söder

Tämä ihana mies tässä on Kari. Hän asuu yhdessä Anna Jokelan kanssa Tapiolassa. Hän on siis Kari Söder. Hyvää päivää. Kari opiskelee Haaga-opistossa. Se on hotelli- ja ravintolakoulu. Joskus Kari on myös työssä hotelli Intercontinentalissa. Hän puhuu hyvin ruotsia, englantia, saksaa ja venäjää. Ja vähän ranskaa.Hyvältä näyttävää videomateriaalia, jossa on myös hyvältä kuulostavaa ääntä

Kuulostaa Hyvältä - Sounds Good 1

Kuulostaa Hyvältä - Sounds Good 1

Kuulostaa hyvältä, jakso 1.

JUTTA SNIPER JA SEITSEMÄNTUHATTAVIISISATAASEITSEMÄNKYMMENTÄYKSI JOULUKUUSTA

JUTTA SNIPER JA SEITSEMÄNTUHATTAVIISISATAASEITSEMÄNKYMMENTÄYKSI JOULUKUUSTA

Hyvää olutta Klaus!

Hyvää olutta Klaus!

SinäTuubaPaska - Jutan Leipäiset Intohimot

SinäTuubaPaska - Jutan Leipäiset Intohimot

Auta minua Anna!

Auta minua Anna!

Anna saivartelee ja Anssi lakkoilee

Anna saivartelee ja Anssi lakkoilee

Lue lisää

Linkit

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.