FANDOM


 Tämä artikkeli on osittaissuojattu.


DasSilliMax
TPhoto 00003
Hänellä on myös viikset.
Tiedot
Ensimmäinen puuppi:
Aloitusvuosi: 2009
Linkit
Pääkanava(t): DasSilliMax
Alttikanava(t): HerraSilliS
Dubbaava SilliS
TourettePeura
Silly SilliS
Pelimies SilliSDasSilliMax, tuttavallisemmin Sillis tai SilliS, on puuppaaja, jolla on syöpäinen varvas. Hän tekee dubbeja, syö sillejä ja pitää pukeista sekä pukeutumisesta.

Hänet tunnetaan myös soossina.

Historia

Alkutaival (2009)

Vilperi Pukkinen aloitti SinäTuubaPaska-uransa vuoden 2009 lopulla kanavalla vilipukki, käyttäen varsin "luotettavaa" Windows Movie Makeria. Hän jumaloi kyseistä ohjelmaa ties kuinka kauan ja tekee niin vieläkin. Hän on jopa sanonut, että hän pystyy tekemään Movie Makerilla aivan kaiken, minkä muut tekijät myös pystyvät tekemään Sony Vegasia ja Adobe Premiereä käyttäen.

Uudet tuulet puhaltaa (2010-2011)

Aiemmista puheista huolimatta, kun hän sai 200 subbaajaa täyteen, hän vaihtoi editointiohjelmansa WMM:stä Sony Vegasiin syksyllä 2010, jonka jälkeen hän menestyi selvästi paremmin ja sai myös hyvin nopeasti lisää tilaajia.

2010/2011 vuodenvaihteessa, hän vaihtoi kanavaansa vilipukista DasSilliMaxiin, jolle hän teki vain yhden aiemmasta tyylistään poikkeavan videon, mutta se sitten jäikin siihen, sillä nykyään hänen videonsa ovat samantyylisiä, kuin mitä ne olivat vuonna 2010.

Nykyisyys (2012-nykyhetki)

Vuodesta 2012 lähtien SilliS on ollut jokseenkin hiljaisempi puuppirintamalla, vaikka hän onkin julkaissut vuosien 2012 ja 2013 aikana useammankin puupin. Puuppien sijaan hänen aktiivisuutensa on siirtynyt enemmän dubbeihin ja muihin hassuiin projekteihin päin, jopa siinä määrin, että hän liittyi Dubbinaattoreihin.

Silliksen vaihtoehtoinen historia

Sillisilkeänä3

SilliS ilkeänä.

SilliS on kaunis, pörröinen, norjalaisen metsäkissan näköinen arvokas rouva. Aikoinaan SilliS on muuttanut tähän wikiin naapuriemme maatilalta. Heillä oli töissä venäläinen nainen, joka toi tullessaan pitkäkarvaisia kissoja ja nämä pitkäkarvaiset otukset sitten lisääntyivät talon maatiaisten kanssa. Siitä tuloksena meillä on pitkäkarvaisia maatiaisia jonkun verran lähi alueella. Yksi heistä asuu nyt meillä.

SilliS ei ilmeisestikkään viihtynyt kovin hyvin naapurissamme, sillä hän oli eräänä päivänä vain päättänyt majoittua erään poliitikon seuraan tähän wikiin. Liekkö syynä ollut se, että rouvan hipiälle ei sopinut likaisessa navetassa pyöriminen ja kaiken kukkuraksi hänet mentiin vielä leikkaamaankin. Isoäidin muuttaessa pois, kissa jäi meille talon kanssa perinnöksi. Kukaan ei varmasti muista minkä ikäinen SilliS on, mutta epäilemme hänen olevan 9-10-vuotias.

Kun Silliksen sivupersoona TourettePeura muutti meille, ei Sillistä paljon sisällä näkynyt. Pihallakin hän piilotteli auton tai aitan alla. Talven tultua hän kuitenkin hiipi sisälle ja vietti enimmäkseen aikaa saunassa. Eihän taloon voinut muuten tassutella, kun siellä on se pelottava peura. Kesällä kun aloitimme rempan kissa lähti livohkaan ja häntä ei näkynytkään aikoihin, uskoin ketun tai ilveksen vieneen sen tai sen jääneen auton alle. Syksyn pimetessä kissa kuitenkin ilmestyi, kun olimme istumassa iltaa naapurissa. Naapurimme kertoi kissan majoittuneen heidän luonaan jo iät ja ajat! Naapurin setä oli nimennyt hänet Varpaaksi ja luuli tätä pojaksi. Kuulimme myös huhuja, että kissa olisi käynyt toisenkin naapurin luona evästämässä ja hänen kanssaan kalassa silakoita syömässä. Kunnon kissa löysi tavan selviytyä, kun vanhalla talolla ei enää ihmisiä näkynyt.

Joulun jälkeen kun majoituimme takaisin taloon, muutti kissakin takaisin sisälle. Kuin taikaiskusta se tuli toimeen peurankin kanssa. Eiväthän nämä kaksi ylimpiä ystävyksiä ole, mutta pystyvät olemaan sisällä yhtä aikaa aiheittamatta hämminkiä.

Selvää kuitenkin on, että Rouva on täällä päällikkö. TourettePeura antaa kissan jopa syödä kupistaan ennen häntä, vai olisiko peuralla kuitenkin toiveissa hiirivälipalat kesää odotellessa ;)

Voimme vain hartaasti toivoa, että tämä tarina on totta[1].

Triviaa

Aih!

Sillis

Aiih!!

...sanoi SilliS, kun tuskasta kiljaisi. Tosin jos totta puhutaan niin kyseinen huudahdus, joka on pyörinyt jo muutamassa SinäTuubaPaskassakin ja jaksaa naurattaa puuppichatin väkeä harva se päivä, on peräisin Silliksen dubbiäänityksestä, joka meni hieman pieleen. Tuosta muutaman pikselin päästä alempaa voit kuunnella kyseisen huudahduksen.

 • Legendaarinen aih

Triviaa

 • SilliS päästi tämän legendaarisen äännähdyksen ollessaan alasti. Voimme vain arvailla kuinka suuresti tämä vähemmän tunnettu fakta saattaa muuttaa ihmisten käsityksen kyseisestä huudahduksesta.

Lausahduksia

Kaksoispistede

:D

 • "ampparit ei ole jäätelöä" ~sanoi trollipukki kun vitsin murjaisi.
 • "homo" ~Puuppikulttuurin yleisin vastaus ja defenssi on tarttunut myös silliin.
 • "pystykö täpätyillä creatureilla blokkaamaan?" ~Mätky on mielenkiintoinen peli.
 • "Ostan vaan jotain paskaa mikromössöä, Tsaarioisten kissanhiekkalaatikkoa." ~SilliS syö erittäin terveellisesti.
 • "Öhhhö ööäähhhhöhpfrt pfffrlrlrlrlrlrllr" ~Vastauksena Ulttiksen esittämään kysymykseen "Onko Silis homo X_DXDXDDD :::D"

DasSilliMaxista sanottua

 • 18:16 - Jonzu95 ♥: mut siis eikös urpolitiikko ja sillis ole sama asia vai olenko nyt väärässä o.o
  18:16 - Ritsu Tainaka: ei läheskää :D
  18:16 - Jonzu95 ♥: derp
  18:16 - Jonzu95 ♥: miksi olen näin ymmärtänyt
  18:16 - Ritsu Tainaka: silliksen kanavia on dassillimax, mrpukkidub, tourettepeura, herrasillis ja jotain muita pieniä ehkä
  18:17 - Ritsu Tainaka: sit urpoliitikon kanava on vaan toi urpoliitikko1, ei muuta
  18:17 - Jonzu95 ♥: voi koira
  18:17 - Jonzu95 ♥: mitä menin tekemään
  18:17 - Ritsu Tainaka: kaikkee sitä oppii
  18:17 - Jonzu95 ♥: vitutus yli 9000 astetta

Suositut soossit

Kuvagalleria

Esimerkkejä videoista

SinäTuubaPaska - Tiikerin masentava ilmalento

SinäTuubaPaska - Tiikerin masentava ilmalento

SinäTuubaPaska - Saunan tarina

SinäTuubaPaska - Saunan tarina

Silmitön solmusairaus

Silmitön solmusairaus.stp

SinäTuubaPaska - Paluu pukin suolistoon

SinäTuubaPaska - Paluu pukin suolistoon

STP - ELÄMÄSSÄ ON TOTUUKSIA

STP - ELÄMÄSSÄ ON TOTUUKSIA

SINÄ VÄISTIT POIS

SINÄ VÄISTIT POIS

Lapsosten vesileikki aiheuttaa sivulliselle dynaamisen rintasyövän

Lapsosten vesileikki aiheuttaa sivulliselle dynaamisen rintasyövän

ÄTSEEPEE - RAUTAJÄTTI OTTI JA JÄTTI RAUTATÄDIN SYÖMÄÄN KUVASUHTEET

ÄTSEEPEE - RAUTAJÄTTI OTTI JA JÄTTI RAUTATÄDIN SYÖMÄÄN KUVASUHTEET.jpeg
Lue lisää

Linkit

Lähteet

​ ​

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.